Nieuws

mei
15

Jaarverslag on-line

Gisteren heeft de Raad van Toezicht de jaarcijfers goedgekeurd. Het jaarverslag is nu te downloaden onder de menu-optie "Jaarverslagen".

jan
17

Fonds Urgente Noden in 2018

In 2018 heeft FUN bijna 400 reguliere aanvragen ontvangen en verstrekte bijna € 275.000 op deze aanvragen. Daarmee verleent FUN in 2018 vrijwel net zo veel noodhulp als in 2017 en blijft het een belangrijke rol spelen in het Sociaal Domein in de regio. Gedetailleerde cijfers en analyses volgen ...

jan
02

Veranderingen in 2019

De gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude is opgegaan in de gemeente Haarlemmermeer en is niet langer onderdeel van het werkgebied van Fonds Urgente Noden Haarlem en Omgeving. Veel verandert er niet. Er waren geen of bijna geen aanvragen uit deze gemeente.

nov
28

Hulpverleners: eerst gift aanvragen, dan uitgeven.

Helaas krijgen wij in toenemende mate aanvragen voor ondersteuning terwijl het product of de dienst al aangeschaft is. Dit is niet volgens onze werkwijze. U moet eerst het geld aanvragen voordat er zaken aangeschaft worden. Probeert u zich hier aan te houden, het voorkomt teleurstellingen. Slechts in ...

mei
23

Jaarverslag 2017 en Penningmeester

Het jaarverslag 2017 is goedgekeurd door de Raad van Toezicht en is op de site te vinden onder de menu-optie jaarverslagen.

In dezelfde vergadering is mevrouw R.A.M. Schermer benoemd tot penningmeester van het Fonds Urgente Noden Haarlem en Omgeving.

mrt
06

Cees Cramer overleden

Op 2 maart jongleden overleed onze penningmeester Cees Cramer. Cees heeft zich gedurende 11 jaar ingezet voor FUN. Zijn markante persoon zal zeer gemist worden. Onze gedachten zijn bij zijn familieleden.

 

okt
16

Nieuwe website FUN Haarlem gelanceerd!

De nieuwe website van FUN Haarlem is vandaag gelanceerd.